Servicii

Servicii prestate

   Best Memories vine cu o gamă largă de servicii și perteneriate. De la aranjamentul personalizat si livrat către o persoana dragă, la aranjamentele pentru un întreg eveniment, fie că este vorba despre un botez, nuntă sau o petrecere. De asemenea venim în întâmpinare cu cea mai performanta cabina videobooth 360 pentru cele mai frumoase memorii alăturide cei dragi. Pachetele si serviciile noastre pot fi solicitate fie împreună , fie separate. Nu în ultimul rând avem parteneriate cu fotografi și florari profesioniști pentru a lăsa fiecare grijă în seama noastră, cause we are the best.

   Ne remarcăm prin originalitatea produselor si a serviciilor oferite, dar mai cu seama prin echipa frumoasă care creează zi de zi fericire.

VIDEOBOOTH 360

Timpul a trecut, am dansat, am povestit cu prietenii, însă ceva ne atrage atenția, undeva către un colț al încăperii. O mulțime de oameni stau într-un șir indian,așteptând sa le vină rândul.Dar, la ce ? Ajungând in dreptul mulțimii auzim râsete, chicoteli și oameni fericiți.Ne dăm seama ce așteaptă. O amintire!! Sau mai multe…

Imi doresc si eu!! Auzidu-se din spate o voce calda si plina de entuziasm.

– Uite ce bine am iesit…o sa avem o amintire pe viață!! spune o persoană

Ne vine rândul și ne așezăm potrivit pentru a lăsa photobooth-ul să își facă treaba.

O doamnă ne arată cum a iesit iar noua ne umple sufletul de bucurie.

Ne întoarcem la masă mai bogați cu o amintire.

A venit timpul sa plecam și dupa ce ne-am luat ramas bun de la gazde,ne petrecem tot drumul pana acasă vorbind despre frumusețea evenimentului si a aranjamentelor.

*- SE VEDE CĂ OAMENII AU GUSTURI BUNE”, NE SPUNEM NOI.*

Platforma video 360 disponibil pentru orice fel de evenimete.

Se poate închiria pentru 2-4-6-8 ore.

ARANJAMENTE FLORALE

Dorim să venim cu o senzație de bunăvoie si un ritual de felicitare a gazdelor, aruncând un ochi catre centrul mesei,unde frumosul stă liniștit și sigur de calitățile sale.

   Un aranjament deosebit și minunat are grijă ca privirile noastre să nu se simtă plictisite și să aducă în același timp un zâmbet sincer pe chipul nostru.

 Aranjamente disponibile spre inchiriere pentru orice eveniment.

BICICLETA + SEVALET

  Încă de la început, pășind pragul sălii de festivități, suntem întâmpinați de o linie melodică silențioasă însă vie si plină de culori,pe care doar ochiul o poate percepe. Un lucru simplu, încărcat cu frumusețe, ține să ne atenționeze că gazdele au investit emoții sincere, de fericire, față de care nu putem rămâne indolenți și astfel, aruncăm o privire către bicicleta magica, împodobită cu numeroase flori așezată într-o combinație colorata superb, care ne duce cu gândul către liniște,pace si fericire.

    Zambim!!!